tisdag 12 mars 2013

Att göra ett uttag

Det är fasen stört omöjligt att veta exakt hur jag vill ha det. Sen. Hur ska jag veta hur det blir sen, det vet jag ju då, när jag står där? Och killarna blir nog asfrustrerade på mig, det har jag full förståelse för, men lite är det så, att det får dom faktiskt ta. Och ändå måste jag ta ett beslut, precis där och då, och så får vi bara hoppas att jag tänk rätt.

Jag hatar nämligen sladdar. Alla sorters sladdar. Skarvsladdar, vanliga lampsladdar, sladden på dammsugaren; det är sååå jäkla fult och så stökar det bara till å stör ett annars fint intryck. Jag hatar det mer än män i vita strumpor. Så om man då får chansen att själv kunna bestämma vart i framtiden jag kommer vilja ha vartenda lilla sak med sladd, då gäller det att tänka till, både en å två å fytrio gånger! Lilla lampan på hallbänken, spottar i alla fönster, en mysbelysning i det hörnet, en miljaaaaaard vanliga "golvuttag", vart kommer vi vilja ha julpynt (som kanske ha små fina lampor i sig, vem vet?), och vart kommer jag att vilja lägga en liten ljusslinga bara så där?! Va? Hur ska man veta det? Så nu tror jag att jag har tänkt igenom allt, det sitter uttag både högt och lågt, och här och där.

Ska bli spännande att se sedan, jag kommer ju ändå tycka att det fattas nått, det vet jag redan nu.. 


Frågan är om jag ska be dem sätta dit nått extra....?
Nu när dom ändå håller på......



2 kommentarer:

  1. Hej Elin jag förstår dina tankar... men inget kan vara fulare än vita strumpor på män ;( får rysningar! bamsekram till dig /Anna Viksell

    SvaraRadera