lördag 8 augusti 2009

Mera bad!

Det bidde ingen badning igår, men det blev en helt okej dag iallafall:
När vi väl hade lunchat, (det blev Thai på Elefanten, precis som jag trodde, ovanligt gott faktiskt) Packade vi in oss i bilen mot badet. Reflekterade samtidigt över att himlen såg lite mörkare ut än när vi åt, men tänkte att "det går väl över". 
När vi kör ut ur Enköping har himen helt ändrat färg, och solen är  utom synhåll. Maja frågade om det hade blivit kväll. - Nejdå svarade vi glatt, solen kommer tillbaka alldeles straxt, så att vi kan bada. Well.....

När vi är typ 2 minuter från badet, så formligen VRÄKER regnet ner, och himlen är helt mörkgrå med massa stora tunga moln. Dåligt dåligt.. Vad gör man då? Jo, svänger snabbt andra hållet och åker till Uppsala istället och shoppar. ; ) Först blev det ett snabbt besök på Ekeby Bruk (love them; går ni i badrumstankar MÅSTE ni åka dit, helt klart värt ett besök som ger jättemycket inspiration!!), Maja tycket nog kanske inte att det var superlajbans.

Sen åkte vi till Gränby Centrum, där vi spenderade ett par timmar, och gjorde ett par väldigt lyckade spontanköp. Jättehögklackade boots/stövletter till mig, jeansshorts till Herman, Jeansklännig till Maja, Skitsnygga jeans till Maja (från MOLO, med vävda stjärnor, me love!), badbyxor och lite annat smått och gott....
Vi passade även på att äta god pastamiddag där. 

Idag har vi varit och badat istället, och det har varit supernajs. Lite folk, bra väder, varmt i vattnet. Herman hade fixat pannkakor, som vi hade med i picknickkorgen.  Always a treat! : ) Ida var med, och även Majas kusin Leo som vi var barnvakt till hela dan, och det har gått jättebra. Ungarna har busat massor, och badat flera timmar!! : ) Nu ska jag plocka lite, och snart tända grillen: det blir grillad laxfilé och sallad till middag, mums!

Flygfisk

-Kolla mamma vad jag e smutsig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar