fredag 7 augusti 2009

Tvätt, lunch, stan, bad?

Torsdag: Till Alstabadet, utanför Örsa, med Veronica och Totte. Vi tog med oss Ida, och hade det supersoft.  Vädret var verkligen helt kanon, och det var jätteskönt i vattnet. Maja plaskade på som värsta fisken, och vågade hoppa från Bryggan, fast vi fick INTE ta emot : ) Jag hade slängt ihop en pastasallad med kyckling, curry och coctailtomater som vi mumsade på, och kaffe och kokosbollar till fikat. Efter badet åkte vi hem till Vrånk en stund, och fikade igen, mera kaffe och Veronicas ojästa bullar (som dock smakade hur bra som helst, var bara kanske aningens platta!) : ) 

På vägen därifrån tog vi en snabbis in på Outleten i Örsa, alltid lika kul att kolla in alla fina grejer, jag bara älskar Porslin och allt pynt som finns egentligen. ; )
Väl hemma så somnade Maja och sov som en stock, så vi passade på att vara lite duktiga: städade massor, tvättade 4 maskiner, Herman monterade ett par hyllor som vi inte har hunnit med i tvättstugan och i ett köksskåp, samlade ihop alla pantflaskor , hängde tvätten ute på trallen... Känns ju bara så bra efteråt!

Kvällen avslutades med tacomys i soffan.

Idag: Herman har precis kommit hem från klippning (Josef på Kickans, he rocks!), skitsnygg i håret. Jag har precis passat på att tvättat en till maskin, tagit hand och vikt tvätten från igår, och hängt en till maskin. Nu ska vi cykla till stan tillsammans, och sen luncha på Vita elefanten (Maja bestämde, hon vill ha kycklingspett). Sen får vi se, kanske blir en badtur idag med.. : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar