måndag 14 september 2009

Sängtips, tack!


Nån som kan tipsa om en ny säng till Maja?
Den vi har idag funkar jättebra, hon har en helt vanlig "vuxensäng" 90 bred, men i ett litet rum så blir möjligheten att kunna möblera om ganska begränsad med en fullängds-säng. Därför har vi funderat om man ändå inte skulle byta till något lite mindre, lite nättare.

Helst i samma bredd, så att man ändå kan ligga bredvid henne och gosa (tror inte att vi får plats tillsammans utan att "bryta ryggen" i en typisk barnsäng som är 70 cm bred, tyvärr). Men idealet vore om den bara var lite kortare, typ en 150 cm sisådär, det skulle vara kanon. Har kollat på ett par "växasängar", men det faller på bredden, eftersom de flesta bara är 70-75 cm.

Eller kan man "snickra" en själv? Vill ju helst ha med ordentlig resårbotten, och sedan vanlig bäddmadrass ovanpå. Kan man beställa en från "Kungssängen" kanske, nån som vet? De gör väl sängar på beställning? Det kanske blir hutlöst dyrt? Well well, tips emottages tacksamt! : )
Dream away..?

3 kommentarer:

  1. Ja tack! Det rummet skulle jag önska att Patricia hade helst sådär välstädat. Det är väl det stora problemet. Har faktiskt ingen aning om vart man kan få tag på kortare men lite bredare sängar, så jag är nog inte till någon större hjälp tyvärr :(
    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Jag kan känna att du inte uppdaterat på länge.. eller är det bara struntprat? ^^

    SvaraRadera