onsdag 7 oktober 2009

Stjärndrömmar..

Herman har varit skitduktig ett par dagar, så nu har vi alla väggskåp monterade och uppsatta, nya diskhon, nya blandaren, målade väggar och allt SUPERDUPER FINT i tvättstugan! Såååå himla skönt!!! 
Han har varit så himla duktig och fixat allt själv, så nu ska i bara rensa ut allt gammalt som vi inte behöver, plocka in allt i skåpen och få lite ordning, sen är vi klara där oxå! NICE!!



Jag är förresten jättesugen på den här svarta mattan från Pappelina som jag kollat på sedan.. Forever? Men jag tycker att det är på tok för dyr, framförallt för att ha i tvättstugan, men vi får se; trillar det in en Lotto-vinst så kanske, annars får vi nog klara oss med den mattan vi har. Den röd-rosa vore för övrigt en DRÖM att ha i Majas rum till hennes coola stjärntapet, men som sagt, det får nog fortsätta vara en dröm...


Annars har det blivit en hel del städande och röjande här hemma de sista dagarna. Har rensat ur massor med gamla/för små/för fula/tråkiga kläder i våra garderober, och en hel del gamla skor har rensats ut av bara farten. Känns skönt att ha lite plats i skåpen nu när alla varma kläder ska få plats oxå..


Imorgon blir det nog en tur till Västerås med maken, ska inhandla lite smågrejer på Ikea, men tänkte oxå passa på att hälsa på lillasyster Hanna som börjar sitt nya jobb då. Hon ska jobba på helt nya Espresso House som har invigning i helt nya lokaler i Västerås på torsdag, och hon får vara med och öppna butiken, det ska bli jättespännande att se! 
Kram kram & lycka till, lillasyster!



2 kommentarer:

  1. Så ni hade tänkt åka in.. fast du kom på idag att ni inte hade råd? ^^ Synd att man missade det, kände jag. Vi får åka dit och fika någon annan gång : D

    SvaraRadera
  2. Hmm.. nej nu blev det konstigt..

    SvaraRadera