måndag 31 maj 2010

Huset fullt av ungar!

Japp, och härligt är det, det har faktiskt inte varit en lugn stund.
Majas kusiner Lucas & Clara har varit här och lekt hela dagen, medans mamma & pappa varit upptagna med att styra upp ett flyttlass i Västerås. Vi har varit ute och lekt hela dagen, badat och plumsat lite i barnpoolen, Herman & Lucas har grävt och kört skottkärror med en massa jord på framsidan, vi har köpt nya tofflor till Maja, ätit glass och lekt i ruschkanan på Donken, handlat på Ica Maxi (tre ungar i en vagn gick kanon!) och ätit mumsig middag på temat "Barnfavvisar" ; alltså köttbullar, kycklingnuggets, korvbitar, gurkskivor och kall pasta (yes, den skulle bestämt vara kall) upplagt i fina bunkar så var och en fick plocka det man ville, och sedan  doppa i sin egen skål med god currydressing (hälften MangoRaija och hälften creme fraiché). 
Och så har vi såklart avslutat kvällen med mys i soffan, och kollat på filmen "Upp", som ingen av oss hade sett förut. Kan verkligen rekommendera den, den var inte alls som jag hade trott utan hade en helt annan handling. Supermysig för både vuxna och barn! 
Men nu sussar alltså alla trötta barn inne i Majas rum (Micke: Claras frågostund började straxt efter att vi lagt på ; ) ), och vi ska nog oxå hoppa i säng straxt. Får se om jag hittar nått att sy lite paljetter på (som alla vet by now så är ju det mitt vanliga kvällsnöje), jag vet att det hänger ett par plagg bakom dörren som ligger lite illa till! : )

Får se vad morgondagen bjuder på!

2 kommentarer:

  1. Storasyster Annie1 juni 2010 kl. 09:24

    Det låter som att ni haft det kul iaf, och jag hoppas att ni inte är helt slutkörda nu ;-)

    LOVE LOVE!

    SvaraRadera