fredag 20 januari 2012

Today it's FRIDAY!

Jaha, då va man solokvist hela helgen!
Heter det ens så förresten?
Musikeränka, mol allena, alldeles ensam, helt enkelt!
Maja ska vara hos kusinerna i Västerås eftersom jag dessutom ska jobba imorgon, och Herman klev på planet till MADRID tiiiidigt imorse, för att giga med bästa bandet Work of Art. Han kommer hem sent på söndag kväll. Han messade förresten för en liten stund sedan att de var framme i Madrid nu, och där lyste vårsolen så skönt. Ingen jacka behövdes ens! : )
På söndag ska vi på kalas hos en av Majas kompisar här på gatan, får inte glömma att hitta på nån fin present! Note to self!!

Det var min helg, Hur ser eran helg ut?!

Men vilken galen vecka det har varit by the way!
Herman på Tv4 Nyhetsmorgon med sitt band i början på veckan, och gjorde jättebra ifrån sig, hela bunten! Kan ni fatta att det var första gången som de spelade live?! Bra valt då, att göra det framför drygt en miljon tv-tittare, det låter ju som en helt optimalt situation, vem skulle inte vilja utsätta sig för det? ; )
De fick ju förresten massor med extra TVtid, eftersom Herman varit lärare åt Anna som var programledare den dagen, så det blev ju kul! Lite roligare intervjuer, en spontangrej då de fick kompa Anna när hon spelade gitarr, m.m. Efter giget var han såklart helt slut hela dagen!!

Och i onsdags var Herman & Maja med om en trafikolycka,  på E18 straxt innan Enköping. Herman fick typ sladd på bilen efter att ha kört på en liten sten, och hela bilen kastades in i mitträcket så att airbagsen på hela förarsidan och i framrutan löstes ut, och bilen är på verkstad nu. Ingen gjorde illa sig, Thank God, men båda blev såklart väldigt skärrade och rädda! Man är ju SÅ otroligt lättad, glad och tacksam att de klarade sig båda två utan en skråma, men tänk bara på vad som KUNDE ha hänt??! Galet!
Vi fick dessutom hjälp av både fam Annie & Hanna på kvällen, som tog hand om Maja så att Herman kunde styra upp med bärgare. Thank you! <3 <3 <3

Kram på er nu alla godingar!




1 kommentar:

  1. Här blir det en kalashelg. I morgon har P sitt kalas och på sändag ska vi bort på två..eller iaf P som är bjuden på båda och resten av familjen på 1..så full rulle hela helgen.
    Skönt att det gick bra för dina två godingar!

    Kram

    SvaraRadera