söndag 6 januari 2013

En dag kvar!!! : )

En dag kvar till beräknat BF, det känns helt Okej faktiskt. Hoppas bara att jag inte går över tiden, illafall inte så mycket i så fall, det skulle helt ärligt vara segt. När vi pratade igår kväll jag & Herman, så kunde vi båda konstatera att det känns som att jag varit gravid väldigt länge nu. Sjukskrivningen, alla läkarbesök, foglossning, illamående, högt blodtryck å allt, det har varit så himla annorlunda den här gången!! 

Hittade den här bilden, den är från dan innan Maja föddes. Det var lite varmare då, en av de varmaste somrarna vi haft faktiskt. Ännu en sak som blir annorlunda, (förutom att man va liiite brunare då!) nu ska bebben ner i overall och mössa ; )


Sen kom hon iallafall vår fina tjej, ganska precis ett dygn tog Majas förlossning. Hon kom precis efter midnatt, kl 00.10, och var 3020 g tung och bara 48 cm lång, så hon var ingen jättetjej direkt. 

Vi har varit på 4 st tillväxtkontroller med den här lilla bebisen, och enligt mätningarna så ska de följa varandras kurvor ganska så bra, men som sagt, det får vi snart se.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar