tisdag 6 september 2011

Det är sååå himla skönt med lediga dagar, speciellt så här mitt i veckan! Jag började dagen med att försöktA styra upp ett rep tills nu ikväll, men det bidde inget tyvärr, så då hade jag hela dagen heeelt fri!!

Vi mötte upp Annie & Micke på Busborgen, och det tog inte många minuter innan alla barnen var rosiga om kinderna och jättesvettiga, så då blev det kaffe till de vuxna och glass till barnen. Jag gillar verkligen Busborgen, Maja är precis lagom stor nu och kan stoja omkring och lattja med kusinerna helt själv, så förr oss vuxna blir det verkligen jättesimpelt och man kan bara softa och fika, dubbelt bra alltså!
Men jag var ju bara TVUNGEN att få vara med en stund på slutet, de största rutschkanorna längst bort är ju bara SÅÅ kul, det blir VÄRLDENS fart, så ett par åk blev det iallafall för min del. Det är bara vägen upp dit som är det krångliga, man är ju inte pytteliten någonstans direkt, så rören, gångarna och de kringelikrokiga trapporna som leder upp till kanorna (och är anpassade för en 6-årings kropp!) blir ju lite av en match, men skam den som ger sig! Ruggigt kul är det att åka iallafall! : )



Efter busborgen blev det en tur till Ikea. Vi hittade 2 nya filtar till soffan, turkosa of course. Ny matta till badrummet, ett par presenter, en luftrenare (som grannen och ventilationsexperten "Farbror Åke" gett högsta betyg!), och lite annat smått & gott! 
Sen blev det såklart middag i den superfina Ikea-restaurengen, köttbullar (som numera finns med mos, oxå gott!)& kyckling, gott gott och jättebilligt! 
Nu ska jag fixa lite med kläderna inför Kickoffen i helgen, och prova Tradera-klänningen som kom med posten idag : )
Tjing tjing!

1 kommentar:

  1. Inte vitt under svart? Nej vitt under vitt tänkte jag ^^ Haha!

    SvaraRadera