fredag 17 augusti 2012

Snart halvtid : )

Idag är det 19+3 i graviditeten, så nästa vecka går vi in i halvtid : )




 Kan inte fatta att det går så himla snabbt, jag tyckte det var precis nyss som jag satt där med gravtestet i handen, och fattade ingenting! I onsdags var vi ju i U-sala och gjorde UL, och det var såååå himla häftigt, fy fasen vad det har hänt grejer. Alltså, nu jämför jag med UL:en som vi gjorde med Maja, alltså för bara 6 år sedan, med hello?! Nu var det en helt annan sak, man såg bebisen och allt precis hur bra som helst! Det var verkligen superhäftigt : ) Vi fick ett nytt datum oxå för BF, den 11 januari 2013, sen får vi se vad som händer. Maja kom iallafall dagen innan beräknat. Får jag bestämma så vill jag iallafall föda bebisen "på rätt sida" om nyåret, alltså hellre en 2013 än en 2012:a.

UL onsdag 15/8 2012

Veckorna under sommaren har ju verkligen gått hur snabbt som helst! Jag gick på semester precis till midsommar, och i samband med det så kom illamåendet som ett brev på posten, och det har inte gått över sedan dess. Tokhögt blodtryck därtill, och yrsel, så har min sommar sett ut. 

Vi blev därför snabbt inskrivna på Specialistmödravården i U-sala, och har fram tills nu åkt dit på koll 2-3 ggr i veckan, för att se att blodtrycket håller sig där det ska, och att bebben mår bra. Nu verkar blodtrycket ha stabiliserat sig, jag har fått medicin såklart, som hjälper, men som tyvärr gör att jag mår sämre, jag blir mera yr och mår mera illa. Så då har jag fått en annan medicin som ska ta bort det värsta illamåendet, men den gör att jag blir jättetrött. Så... ; )
Men men, det viktigaste är att bebisen mår bra och växer som den ska, jag är sjukskriven nu augusti ut, så får vi se vad som händer sedan.. Det har iallafall varit en väääldigt lugn sommar 
för min del : )

Kram på er alla godingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar