torsdag 30 augusti 2012

Husbygget

Först hände inget, sedan inget, sedan inget, sedan ALLT!!!

Det har varit ett sånt galet ståhej här hemma idag, så jag trodde verkligen inte att det var sant!! Ett tag var det SJU PERSONER här samtidigt och jobbade med vår utbyggnad, hur ofta händer det (svar: typ aldrig!!)?? Två grävare höll på på baksidan, och fraktade bort de jordmassor som grävts bort där nya plattan ska gjutas, en elektriker, en röris, en snickare, en till grävare på framsidan samt Herman jobbade för fulla muggar, och jag kunde bara titta på och förundras, över att vi faktiskt äntligen är igång med vårat "byggeri". 
Baksidan

Framsidan


Det kändes verkligen tröstlöst ett tag i våras, "vi kommer aldrig att få vårt bygglov" kändes det som, iom att allt bara drog ut på tiden, och våra bygglovshandlingar skickades fram och tillbaka, utan något besked... Vi började till och med titta på alternativa lösningar, allt från att hitta andra planlösningar, till att faktiskt titta efter andra hus, fast vi egentligen inte ville det. Det är ju läget och området vi förälskade oss i, huset visste vi ju att det skulle gå att ändra så småningom, för att passa efter våra önskemål och drömmar. Och nu med ett till litet knytte på väg, så är ju behovet att större boyta ofrånkomligt. 

Om allt går som det ska, så hoppas jag att vi kan sova i vårat nya sovrum under våren, och att vi ska vara HELT KLARA med ombyggnaden inom ett år. 
Hoppas hoppas hoppas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar