lördag 19 juni 2010

Kalashelg!

Igår var vi och hälsade på lilla Farmor i Linköping. Vi skulle egentligen bara vara där en snabbis: hjälpa till med att sätta upp ett par lampor, köpa en ny telefon till henne och äta lunch, men då eftermiddagens bad/grillkväll hos storasyster Annie blev inställd pga av att det haglade i Västerås, så bestämde vi oss att stanna lite längre, när vi ändå var där. Och det var supertrevligt, som vanligt! Farmor kändes pigg och glad, om än något hes och lät som en hel karl. Jag gick ner på ICA-affären och köpte potatissallad, kassler, kallrökt skinka, avocado, kräftstjärtar, sallad och baguetter, och så hade vi myslunch i hennes fina lägenhet. 
Självklart avslutade vi med jordbubbar (svenska; jättegoda och jättedyra!) och riktig vispgrädde till. Lyx!
Idag ska Hanna komma hit, typ nu, och vi ska sy lite scenkläder till våran show på Gatufestivalen, och i eftermiddag blir det 40-års kalas på Timotejvägen, Marcus fyller jämnt och har bjudit in till kalas.

Så; imorgon har vi bokat in grillningen i Västerås först, och sedan blir det tjejfest på eftermiddagen hos Tessan, för hon fyller 31 år på måndag, det ska bli jättekul!

Dessutom är det väl ingen som har missat att Vickan & Danne gifter sig idag i hufvudstaden! Marcus har lovat att Tv´n skulle få stå på, jag kan gissa att det är fler än jag som vill glutta lite på festligheterna. Och om det var någon som missade konserten som visades igår kväll på 1:an till Kronprinsessans ära, så bara MÅSTE ni kolla på den om den kommer i repris. den var verkligen riktigt riktigt bra! Tårarna trillade nedför mina kinder ett par gånger under konserten, det var verkligen en lyckad tillställning med många riktigt bra nummer.
Snygga Vickan & blivande prins Danne på väg in till festligheterna igår i Konserthuset

Men nu ska jag börja göra iordning mig för kalaset i eftermiddag, och fixa ett par saker inför kalset imorgon. 
Hoppas att alla får en riktigt fin helg!

Ps. Specsavers fr.o.m. måndag, Woho!! Ds 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar