torsdag 3 juni 2010

Prinsessor & Superhjältar

Varje år i Västerås så firas "Barnens dag" med buller & bång! Vi har aldrig varit där förut, men storasyster Annie påminde oss i år, så i lördags åkte vi dit och hängde på syrran och hennes familj. Vädret var ju tyvärr inte det bästa, regnet hängde i luften hela tiden, men det var fullt ställ ändå hela dagen, och regnet höll sig undan som tur ända tills vi åkte hem.
Maja ville vara prinsessa (såklart!) så hon fick ha sin nya rosa prinsessklänning med tyll under, och jag fixade håret enligt order; "Det ska se ut som Törnrosa!" Med tiara, paljettsneakers, glittersprayat hår och fleecetröja begav oss vi sedan iväg till Västerås.

Clara hade ändrat sig i sista stund, och ville ha sina vanliga kläder, men Lucas var supersnygg i sin fina Spindelmannendräkt! En sann superhjälte! : ) Clara fick istället en fin ansiktsmålning på plats i Vasaparken, det satt flera tjejer på rad, redo att måla alla ungar som ville. Hon ville såklart vara fjäril!

Lite grillkorv senare, och kaffe till oss vuxna, lämnade vi Vasaparken och gick upp på stan, där det var aktiviteter och uppträdanden på flera ställen. Vi promenerade runt en liten stund, sedan gav vi upp och åkte hem till syrran och beställde Thaimat istället. 
Kvällen avslutades med att Maja fick sova kvar hos sina kusiner, hon vägrade att åka hem när det var dags, och vi fick en skön kväll hemma själva, framför en tyvärr ganska soppig Melodifestival.

En stor eloge till Västerås stad som arrangerar "Barnens dag", och dessutom bjuder på allt hela dagen. Precis allt var gratis; korv, ansiktmålning, godispåsar till barnen, uppträdanden, och sen fanns det massor mer som vi inte hann med. Riktigt riktigt bra ordnat! Det enda de inte fixade var sol!  ; )
Och tack till syrran & hennes underbara familj för en supertrevlig dag, we love you so much!!
Här kommer lite bilder från dagen:


1 kommentar:

  1. Underbara bilder på er underbert söta prinsessa!!!! Kramis

    SvaraRadera