lördag 1 december 2012

Familydinner

Igår blev det äntligen dags för vår "släktmiddag". Nog för att vi träffas hela familjen då och då, men det är inte så ofta som någon från den faktiska släkten kan vara med. Till att börja med så har ju släkten "på naturliga vägar" fallit bort, och de som då är kvar och faktiskt lever, våra mostrar, har båda bosatt sig utomlands, i Italien och Schweiz, så det här med spontanmiddagar är ju bara att glömma ;) 

Nu var iallafall en av mostrarna, Marita,  i Sverige, så då passade vi på att styra upp en dejt! Hon pickade även upp sin son på vägen, vår kusin Gianni, och det var sååå kul att se dem! Herman har aldrig träffat Gianni tidigare, och då har vi ändå varit tillsammans i snart 20 år! 
Anyhow, de kom hit, och vi startade med lite glöggfika, och Annie hade bakat jättegoda saffransmuffins med lingonfrosting till, och så hade vi pepparkakor och ädelost till!

Vi fikade nog i nästan 3 timmar, tanken va att vi skulle gått på Julmarknad också, men det var på tok för kallt för det, så det blev direkt till restaurangen sedan istället. Vi käkade på Astas Vedugn, och där anslöt oxå resten av syskonen med sina familjer, Åsa, Ida och Hanna, så vi blev ganska precis 20 personer runt det långa bordet.

Middagen var jättetrevlig, och vi bröt upp där vid åtta, halv nio har jag för mig. Maja följde med sina kusiner hem för att sova över där, Annie var jättegullig och tänkte att jag bara kunde få en slappardag, när Herman ändå skulle jobba hela söndagen. Så dom tog med Maja hem, och ska åka pulka hela dagen imorgon! Tack tack snälla! :)
KRAM PÅ ER!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar