onsdag 5 september 2012

Ikea

Det blev en tur till IKEA igår, och det var verkligen en perfekt dag
 att åka dit, knappt en människa där, och absoluuuut 
ingen trängsel! : ) I LIKE!! 

Jag hämtade Maja i skolan redan kl 14, sen hem å kasta i henne lite jordgubbskräm till mellis, och sen till IKEA. Vi åkte Viton, till Majas stora glädje! Vi gick varvet runt på Ikea och fick lite inspiration, sen ner och plockade på oss det vi skulle ha. Det blev en hel vagn full, och en sån där stor kärra proppfull, plus det två bänkskivorna som de inte hade hemma just nu, utan de blir levererade hem 
till oss i nästa vecka. 

Vi köpte bara grejer till boden (plus ett paket värmeljus såklart!). Vi bestämde oss tills slut för deras vanliga grovförvaringsserire GORM, den är ju inte supercharmig precis men den får helt enkelt duga.. den kommer att göra jobbet därute iallafall. Och riktigt bra pris faktiskt, om man jämför med många andra märken. 

Så det blev massor med hyllor, extra hyllpan till andra väggen, plastbackar, burkar, belysning ovanför nya arbetsbänken osv osv... Det kommer bli super! Jag hittade föresten en burk med överbliven målarfärg igår ute i garaget, och jag övertalade Herman snabbt hur bra det kommer att bli med en extra färgklick ovanför arbetsbänken. Så nu blir det TURKOST där, Jiho!! : ) : ) Han hann måla två lager igår, och ska strax ge sig ut igen och måla på en sista gång. 
Happy happy! 
(Och ja jag vet, det är bara en bod, men det kan väl få se liiiite snygg ut iallafall??! Pimpa det som pimpas kan!) : )


Ska bli kul att visa resultatet sedan : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar