onsdag 19 september 2012

Ved & Vilda bebin

Idag kom ett lass med ved, så nu har vi så vi klarar oss genom vintern. Känns sååå skönt att ha det avklarat!! Förra året fixade Herman och Micke alltihop från scratch, men i år bestämde vi os för att ta "the easy way". Så blev det!! 
Herman va skitduktig och tog hand om nästan allt på en gång, så nu ligger det staplat därute längs fasaden i vedhyllan. Jag kunde, om vanligt, inte hjälpa till ens en gnutta, men hejjade på lite grann iallafall. När det inte regnade (ÖSTE NER!!), det vill säga  ; )


Jag har mest suttit vid symaskinen idag, har sytt in/om/ändrat en hel hög med kläder som blivit liggandes ett tag, så att de ska passa nu när magen växer. För det gör den, växer! V 24 minsann!! : ) Idag kändes den faktiskt ovanligt stor och tung, den ligger väldigt långt fram nu, och bebben sparkade på för glatta livet. Jag slår vad om att den kommer bryta sig ut snart... ; )
Magen v 24

En sväng till ÖB hann jag med också på eftermiddag, det behövdes fylla på i badrumsskåpet med schampo & balsam, duschtvål, handtvål och... det var nått mera vi köpte... Jaja, inget viktigt tydligen! ; )


1 kommentar: