tisdag 18 september 2012

TV-häxa!!

Sprattel sprattel i magen...
Den här bebisen är galet stark, en riktig liten brottare finns det därinne. Maja har inte helt fel när hon kallar den gräving, som den buffar och bökar. 
Ska verkligen bli spännande att se vem det är som finns därinne... 
Kollade såklart på Hollywoodfruarna ikväll, kan ju bara inte låt bli! Den här jäklas Gunilla alltså, är hon verkligen på riktigt??!! Jag tycker verkligen såå synd om Margareta som blev inkastat i ett pinsamt familjekalas helt utan vetskap, och sedan satt framför den där jääääkla videon med stackars Erica. Och sedan när hon blir OMBEDD att säga sin ÄRLIGA åsikt, och då blir skatan SUR på henne, och kallade henne ELAK bakom hennes rygg, och "Nu blir det minsann inga fler sånglektioner". HA, som att det vore en förlust.... 

Jösses jösses, VEM är dessutom dum nog att ge henne kontrakt på en självbiografisk bok.. NU NÄR HON ÄR KÄNDIS???"!!

Jag tror jag dööör...

(Det behövs förresten ingen påhittad häxa i kommande barnfilmer, kasta bara in Gunilla Persson i rollen så har ni tidernas skräckfilm, alla kategorier!)
Och hur mycket är den häääär bilden retuscherad egentligen????
Jämför gärna med den här nedanför : )
Vad hände liksom med alla rynkor runt ögonen, eller den läskigt släta halsen..? Va va  VAA?? ; )

1 kommentar:

  1. ALLTSÅ det finns ju ingen hejd på hur mycket man vill prata om den människan!! Hahaha! Gooood tv! ^^ Hon är ju för hemsk... helt klart disneyhäxa... ^^ Och ja, bilden. Lite som i Philip & Fredriks program. Hörde du hennes eviga undvikningar till deras frågor? Hahahaha! ASROLIGT.

    SvaraRadera