söndag 21 oktober 2012

Söndag & Leo´s Lekland

Mötte upp Annie & Micke och barnen i Hälla, för att gå på Leo´s Lekland ihop. Det blev verkligen riktigt roligt, jag hade inte berättat för Maja att vi skulle dit, så hon höll verkligen på att "trilla av stolen" av förvåning, när hon såg sina kusiner där, det var verkligen sååå roligt att se!! Vi skrattade åt hennes reaktion en lång stund : ) 

Leklandet var jättebra, jag kan verkligen rekommendera den som inte varit där att åka dit! Mycket bra uppstyrt, med låsta skåp för ytterkläder i hallen, bra utbud & gott om plats i det stoooora cafet, lekytorna var enorma och det fanns plenty att välja på för olika åldrar, många toaletter, och även ett gäng av sittgrupper ute i "leklandet" om man vill vara nära och kunna hålla kolla på sina busfrön. Så nästan bara plus i betyg från mig.
Det enda som drar var den otroligt höga ljudnivån som blev, då så många barn leker där samtidigt. Lokalen är verkligen skitstor med högt i tak, men de har helt "missat" att sätta in ljuddämpning, ljudabsorberande plattor, eller vadsomhelst, iallafall något som mildrar det höga ljudet som uppstår, vore toppen. 








Nu var det ju dessutom galet mycket folk då vi var där, det ska bli intressant att se (höra) hur stor skillnad det gör då det inte är fullpackat! : ) Vi avslutade tillsammans på Pizza Hut, sen hem och gosa, pruttrötta båda två!




Ikväll kommer pappsen äntligen hem, jag vet någon som har lääängtat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar