söndag 11 november 2012

Alla farors dag!

Oh my vad jag är svullen om fötterna och benen, när kom dom på att det HÄR va en bra idé!? Va??! 

Jag kände det redan igår kväll när jag tog av mig strumporna, att det liksom stramade utav bara tusan, och jag knappt kunde vicka på tårna för att det spände så. Och då trodde man ju i sin enfald att det skulle ha gått över tills idag, men icke då! Det känns som att jag sprang nån sorts maraton igår, för jag är fortfarande sååå svullen, framförallt UNDER fötterna, det har jag aldrig varit med om tidigare. Varför blir det så, liksom? Snacka som meningslöst!

Igår på dan var det bara lite vanligt lördagsfix, ni vet: storhandla, städa- och tvätta, göra ärenden som inte blivit av under veckan (Vilket igår innefattade att slipa Majas skridskor och köpa ny skridskohjälm till skridskoskolan som startar imorgon måndag, och köpa lite nya strumpbyxor åt henne på H&M. Och så hann vi springa vi in på jobbet en snabbis och hälsa på, när vi ändå var på stan, dom blev såå glada!). Sen hem och dona och göra lite fint, tända lite ljus och så, innan middagsgästerna skulle komma. 

Vi hade egentligen planerat att vi skulle haft "Halloweenfest" med småkusinerna både förrförra och förra helgen, men det har blivit inställt båda gångerna sjuka barn, och så blev det även igår. Så då styrde Annie & jag upp lite mysmiddag iallafall hos oss, så får maskeraden anstå tills nästa år när hela ligan förhoppningsvis är friska! Det blev inget jätteavancerat direkt, vi pratade och umgicks, och barnen stojade och lekte för fullt. 


Till middag blev det Minestronesoppa med nybakta baguetter och ost, och Herman gjorde pannkakor till efterrätt, det var verkligen supergott, och Annie hade med sig jättegod ostbricka så jag var verkligen proppmätt när det var dags att säga godnatt och hejdå. 

Idag jobbar Herman, så det blev bara lite mysfrukost innan han åkte, så firar vi mera "Fars dag" med middag & paket när han kommer hem. Jag tror att vi ska göra en sån där god & kladdig äppelpaj som han gillar till efterrätt, det blir nog bra : )


Ha nu en fin söndag, och grattis till alla Pappor!
Speciellt Herman, du är Bäst!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar