fredag 23 november 2012

Fredag: stress och fest!


KAOSMORGON!!!!!

Hela familjen försov sig, och jag vaknade med ett ryck, kollar på klockan, 07.47. Paniiiik!!!! . Kl 07.45 skulle vi ha suttit i bilen allihop, först för att lämna in Volvon på service, den skulle vara där senast 10 i åtta, och sen hade vi tid på Akkis kl 9.00, på Specialistmödravården för tillväxtkontroll och sen läkarbesök strax efter det. Bebisen såg idag ut att väga 2020 g efter noggranna mätningar, och följer sin kurva perfekt! Lovely ;)

Jag kan berätta att det gick SNABBT att komma iväg, kl 8 prick(!!!) satt vi i bilen allihopa, och då hade jag duschat, fått på oss kläder, Maja hade fått frisyr och min var, tja, hyffsad iallafall ; ), Herman hade fixa iordning frulle och packat med, och båda bilarna var igång. Gah! 

Vi sladdade in på Akkis, betalade parkering, vaggade iväg och anmälde oss i kassan, tog hissen upp tre våningar, och hann till och med sitta ner och vänta, med TVÅ minuter tillgodo, det ni!! : ) 

Att jag sedan tok-kräktes efter UL-besöket blev ju kanske ett litet bakslag, men så blev det. Barnmorskan var inte direkt av den "rara" typen, så hon klämde på och bökade hejvilt med magen, och det gjorde ju inte direkt att jag mådde bättre. Allt som sker innan kl 11, är just nu heeelt uteslutet i min värld, då mår jag som allra sämst! Så att bara komma upp så dags, stressa som en tok, sätta sig i bilen och köra, och sen åka till Uppsala i ett inte heeeelt lagligt tempo, är väl kanske inte det ultimata för mig. 

Nu har jag iallafall fått vila en stund, och ska fixa iordning nån sorts sen lunch åt oss. De ringde precis från Volvo, och ville inte släppa bilen idag då de hade hittat fel som de inte riktigt förstod sig på. Så nu ska Herman precis köra hem Micke som har varit här och jobbat medans vi har varit iväg, så att vi inte blir utan bil i helgen. Så kan det bli!
Men jag är inte ett dugg sugen på nån mat just nu...


Ser fram emot körfesten iallafall ikväll, det var inte alla som kunde komma tyvärr, men det blir nog ett bra gäng iallafall. Det är jag & Jenny som håller i balunset, i vanlig ordning, så vi ska dit innan och fixa iordning allt. Den här gången har jag dock hållit mig ganska mycket i bakgrunden, det är Jenny som har handlat och dessutom LAGAR all mat tills ikväll. En riktig knäppfia är Du!!! ; )

Jag tror iallafall att jag vet vad jag ska ha på mig ikväll, jag har ju iofs inte provat om det passar fortfarande med den här jättemagen, men men.. ; )

(And you: I´m counting on YOU!!!!) 

Hoppas att alla får en fin Fredag!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar